Stine & Christian i Mellemamerika

Hvad kan man forvente at læse om her på disse sider..??
Tja, måske lidt om Tortillas og Coronas. Hajer og havskildpader. Ruiner og vulkaner. Brøleaber og kolibrier.

Mit billede
Navn:

Tag imod livet. Tro på at livet vil dig det bedste. Selv når det ser mørkest ud. Selv når det ikke er til at gennemskue en mening. Selv når sorgen og smerten fylder. Natten er altid mørkest lige inden daggry - men daggry kommer. Hver gang. Hav tillid til din livsproces. Hav tillid til at lyset vender tilbage. Selv det mindste lys kan altid fortrænge endda det kraftigste mørke. Hav tillid.

lørdag, november 19, 2005

De gjorde det sgu igen!

Smed vores baggage vaek paa hjemturen! Man tror det er loegn! Nu har vi rejst med de vaerste skrammelbus-selskaber i den ene bananrepublik efter den anden - uden problemer, og naar saa de store forkromede internationale selskaber skal haandtere vore rygsaekke og soerge for at de kommer med hele vejen til DK, saa gaar det galt ikke bare én gang men hele to gange. Baade ud og hjem. Det er omtrent 100% fejlhaandtering - godt gaaet Iberia!!
Men vi er hjemme i Stige og den gode nyhed er, at tøjvaskedagen i morgen udeblev med baggagen. Nu gaar vi rundt og synes, det er lidt fedt at vaere hjemme. Godt traette oven paa de 26 timers rejse og tidsforskellen. Men vi traekker den lidt med at falde om, for at komme ind i den danske doegnrytme igen.

Vi er glade for, at I har vaeret med os og de mange sjove kommentarer undervejs.
Glaeder os til at se jer alle igen.

Og saa har vi lige opdaget at tastaturet igen har æ, ø og å - men vi gider ikke lave det om....