Stine & Christian i Mellemamerika

Hvad kan man forvente at læse om her på disse sider..??
Tja, måske lidt om Tortillas og Coronas. Hajer og havskildpader. Ruiner og vulkaner. Brøleaber og kolibrier.

Mit billede
Navn:

Tag imod livet. Tro på at livet vil dig det bedste. Selv når det ser mørkest ud. Selv når det ikke er til at gennemskue en mening. Selv når sorgen og smerten fylder. Natten er altid mørkest lige inden daggry - men daggry kommer. Hver gang. Hav tillid til din livsproces. Hav tillid til at lyset vender tilbage. Selv det mindste lys kan altid fortrænge endda det kraftigste mørke. Hav tillid.

torsdag, november 17, 2005

Vi savner ogsaa jer!

Saa nu kommer vi hjem! I morgen klokken 12.35 (lokal tid) letter Iberia expressen mod Madrid og derefter CHP. Svaert at forstaa at det nu er smaa fire uger siden de sidst fumlede rundt med vores baggage. Haaber de har styr paa det denne gang, for den er fyldt med rare sager fra Belize, Guatemala og Mexico. Lidt fra hvert sted vi har vaeret, og vi orker ikke at goere det om igen - lige nu i hvert fald ;-)
Det har vaeret fantastiske fire uger, men ogsaa haarde. I loebet af de 24 rejsedage har vi sovet paa 17 forskellige hoteller. Rejst ufattelig mange kilometer i busser, taxi og med fly. Set en million markeder, ruiner og templer. Vi har nok taget en 5-600 billeder - mest noegenbilleder af Stine, men der ogsaa et par stykker af nogle aber...
Saa vi er traette og maette. Nu vil vi gerne hjem.
Hjem til ro og fred. Vi savner jer!