Stine & Christian i Mellemamerika

Hvad kan man forvente at læse om her på disse sider..??
Tja, måske lidt om Tortillas og Coronas. Hajer og havskildpader. Ruiner og vulkaner. Brøleaber og kolibrier.

Mit billede
Navn:

Tag imod livet. Tro på at livet vil dig det bedste. Selv når det ser mørkest ud. Selv når det ikke er til at gennemskue en mening. Selv når sorgen og smerten fylder. Natten er altid mørkest lige inden daggry - men daggry kommer. Hver gang. Hav tillid til din livsproces. Hav tillid til at lyset vender tilbage. Selv det mindste lys kan altid fortrænge endda det kraftigste mørke. Hav tillid.

onsdag, november 09, 2005

Strauss og maaneskin

Nu sidder du maske derhjemme og spekulerer paa, hvad vi mon putter i munden paa saadan en tur i gennem forskellige lande og kulturer.
ALT! At opleve i et land, er ogsaa at smage paa det.
Man maa have sanserne med paa rejsen. Og smagssansen er ganske vigtig, fordi den bringer dig i kontakt med befolkningen og (mad)kulturen. De der kender vore madvaner hjemme i DK vil vide, at vi ikke har sarte maver og vi kaster os da ogsaa over naesten alt herovre. Reglen er, at det helst skal vaere bagt, stegt eller kogt, hvis det da ikke lige er frisk frugt. Det mest spaendende sted at spise er paa de smaa gadekoekkener sammen med de lokale. Det kommer der altid noget sjov ud af. Og indtil videre er vores maver med paa den.

I gaar tog vi dog et lille sidespring over i den anden groeft, idet vores tyske vaertspar i Santa Cruz ved Lago Atitlan serverede en 6 retters candlelight-menu, akkompagnieret af klassisk musik. Helt fantastisk! Men saa kostede det ogsaa 60 kr per person...