Stine & Christian i Mellemamerika

Hvad kan man forvente at læse om her på disse sider..??
Tja, måske lidt om Tortillas og Coronas. Hajer og havskildpader. Ruiner og vulkaner. Brøleaber og kolibrier.

Mit billede
Navn:

Tag imod livet. Tro på at livet vil dig det bedste. Selv når det ser mørkest ud. Selv når det ikke er til at gennemskue en mening. Selv når sorgen og smerten fylder. Natten er altid mørkest lige inden daggry - men daggry kommer. Hver gang. Hav tillid til din livsproces. Hav tillid til at lyset vender tilbage. Selv det mindste lys kan altid fortrænge endda det kraftigste mørke. Hav tillid.

lørdag, november 12, 2005

Siesta!


Dagen i dag boed paa afslapning. Vi har bare flade batterier oven paa Guatemala. Saa vi sov laenge (07.30 - vi har ellers vaeret oppe hverdag med solen kl. 06.00), -koebte en roevfuld bagerbroed, som vi noed paa en trappe ved det lokale marked. At gaa til bageren her i Mexico er som at vaere barn i en slikbutik. Der er fantastisk meget laekkert broed og kage. Uhmmmm!!
En slentretur gennem San Christobals imponerende marked boed paa friskpresset juice og frisk frugt (-taenk engang; at vaelte sig i helt friske passionsfrugter, papaya og ananas til ingen penge!), -lidt forskelligt hjem til krydderihylden og en sproed ristet majskolbe at gnave paa. Men saa matte vi ogsaa "hjem" og have en middagslur! Fantastisk!
Eftermiddagen boed paa mere slentren og kiggen paa plaza'er og katedraler. Og nu til aften, tror vi nok den staar paa Tacos og Cervezas. Ay caramba!