Stine & Christian i Mellemamerika

Hvad kan man forvente at læse om her på disse sider..??
Tja, måske lidt om Tortillas og Coronas. Hajer og havskildpader. Ruiner og vulkaner. Brøleaber og kolibrier.

Mit billede
Navn:

Tag imod livet. Tro på at livet vil dig det bedste. Selv når det ser mørkest ud. Selv når det ikke er til at gennemskue en mening. Selv når sorgen og smerten fylder. Natten er altid mørkest lige inden daggry - men daggry kommer. Hver gang. Hav tillid til din livsproces. Hav tillid til at lyset vender tilbage. Selv det mindste lys kan altid fortrænge endda det kraftigste mørke. Hav tillid.

mandag, november 14, 2005

Fandango i Oaxaca

Efter 12 timers rejse i en natbus med spansk synkroniserede film og aircondition paa dybfryserniveau er vi nu i den smukke gamle koloniby Oaxaca (wua-hah-kah). Her er virkelig dejligt. Det "rigtige" Mexico; smukke plaza'er med store gamle traer og kaktusser, tequillabarer og smaa hyggelige taverna'er. Vi har bare brugt dagen paa at vandre rundt og maette sanserne med det saedvanlige; kigge paa mennesker og by, indtage frisk frugt og juice, tacos ved gadesnasken og en del indkoeb af spaendene sager paa markeder. Det er svaert at faa nok og den ene by efter den anden her i det sydlige Mexico overrasker med saeregen charme. Det kan anbefales til enhver der har lyst til en overstimulering af sanseapperatet. Mexico City t/r: 4600 kr. Og her er meget billigt, naar foerst man er her og ikke er for kraesen.
Her til aften har der vaeret en slags fiesta i byen. Vi ved ikke hvorfor - maaske er de bare glade? Men festligt var det, med musik og fyrvaerkeri paa alle plazas. Et af stederne var den lokale fandangoforening ude og svinge kludene. Handsome señores helt i hvidt og señoritas i de smukkeste kjoler og med masser af stads i haaret.
Og saa selvfoelgelig hele blaeserorkestret til at give den rigtige sound.
Det var sgu svaert at staa stille til...

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

vi savner Jer snart lidt men det er også rigtig godt med spændende og excotiske oplevelser hver dag lige ind i stuen - vi nyder det så længe det varer .
I går desværre glip af vores store oplevelse her den 15.november :
Kommunal- og regional-valgaften
Jeg gir et par teqilas og en dans med den kønneste senorita som trøst.

10:04 AM, november 15, 2005  
Blogger Stine og Christian said...

Ja held og lykke til jer alle paa valgaftenen! Maa den paeneste vinde. Vi aergrer os i dèn grad over vi ikke kan deltage i denne valggyser...

7:45 PM, november 15, 2005  
Anonymous Anonym said...

vi har lettet anker og lagt til ved boyen

1:57 PM, november 16, 2005  
Anonymous Anonym said...

Måske var det den forkerte boye der blev lagt til ved - hvem ved.
Lige nu leder vi efter vand på Valnøddevej - eller mere korrekt efter en stophane, som efter sigende ligger under kørerbanen! - men vandselskabet finder den vel, så vi kan få lavet bryggerset færdigt.
Efter vejrudsigten kan I formentlig forvente at komme hjem til nattefrost.
Fortsat god tur.
Hilsen
Niels

2:27 PM, november 16, 2005  
Anonymous Anonym said...

Vandet er fundet - dvs. stophanen var gemt under asfalten - smart :-(
Nu må vi bare håbe, at der ikke er alt for mange som savner vand efter at vi har forsøgt at dreje lidt på et par haner.

I går faldt den første sne i DK (desværre ikke i Stige og omegn) og i dag er vi vågnet op til en rigtig smuk morgen med rimfrost på træer, græs og biler. Solen skinner fra en skyfri himmel, så lige nu viser Stige sig fra sin bedste side, omend det bider lidt i ørerne og fingrene skal begraves dybt i lommerne.
Så forbered jer på at komme hjem til lidt andre temperaturer end dem I har været vandt til de sidste 4 uger.

Vi glæder os til at få jer hjem.

Kh
Maria

8:26 AM, november 17, 2005  

Send en kommentar

<< Home